M. Cosmetics // Contouring brushes

Boganmeldelse // Måske en dag // Colleen Hoover


Boganmeldelse


Titel: Måske en dag

Forfatter: Colleen Hoover

Forlag: Lovebooks – en del af Lindhardt og Ringhof

Genre: Kærlighed

Antal sider: 1030 – som e-bog på Iphone

Udgivet: 28.9.16

Læst som: E-bog på min Iphone. Købt hos Liveboox.dk


Måske en dag

Sydney bliver såret af både hendes kæreste, og bedste veninde på samme aften. Hun skynder sig at pakke, og står så ellers i regnen og venter på en taxa. Uden at vide hvor hun skal tage hen. Og – opdager hun, også uden hendes taske, som hun glemte i skyndingen.

Pludselig er der en pige der står og siger hun skal komme med, hun kan jo ikke stå der i regnen.

Det viser sig, at det er altanfyrens roommate. Altanfyren – det er ham den lækre hun kan se fra hendes egen altan. Ja, altså hendes gamle altan – da hun boede sammen med hendes bedste veninde.

Altanfyren, hedder åbenbart Ridge. Og hver aften spiller han på sin guitar på sin altan. Samtidig med at Sydney laver lektier på sin egen altan. De begynder at kommunikere på sms, angående hans musik. Han skriver nemlig selv sange, og komponerer musik – altså ikke lige nu – for han har fået en skriveblokering. Han får så en smule hjælp via sms fra Sydney.

Hun har faktisk aldrig mødt Ridge. Før i aften. Da han kommer og lægger dyne og pude i sofaen, så hun kan overnatte i tørvejr.

Det er en helt fantastisk bog. Rørende. Kærlig. Berusende forelskelse. Anger. Sorg. Tårer i spandevis. Og masser af humor. Og.. fik jeg nævnt forelskelse ? Og jeg kunne ikke holde tårerne tilbage, sig endelig til, hvis det lykkes for dig.

I starten af bogen får man at vide, at man kan lytte til sangene. Man skal bare scanne QR koden der er i bogen, og downloade den gratis app. Herefter skal man holde kameraet lidt væk fra koden, og nyde musikken. Jeg er så tilpas meget teknikspasser, at det kan jeg ikke finde ud af (når jeg læser på min tlf.). Jeg kan dog finde ud af at finde det på computeren – men det harmonerer ikke rigtigt alligevel. Meningen er, at man skal kunne høre musikken undervejs, og det fik jeg ikke helt fundet ud af.

Sørme ærgerligt – så bliver jeg jo NØDT til at læse bogen igen, når jeg har fundet ud af det. Ja, det var sørme da en skam… Eller nowet.

Vanvittig dejlig bog, og jeg glæder mig til at læse mere fra Colleen Hoover.

5 ud af 5 boghjerter fra mig.Måske en dag med hjerter

Jeg har selv købt og betalt bogen. Jeg deler med Jer, fordi jeg synes den er vanvittigt god. Jeg tjener ingen penge på bloggen, og bliver heller ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M. Cosmetics // Contouring brushes