Maria Nila // Billigvoks.dk

SOLO // Boganmeldelse // Jesper Stein

Reklame

Titel: Solo

Forfatter: Jesper Stein

Serie: Axel Steen

Forlag: Politikens Forlag

Genre: Krimi

Udgivet: 25. Oktober 2018

Antal sider: 406

Læst som: Papirbog – modtaget af forlaget.

Jesper Stein, SOLO, Jesper Stein Solo, Axel Steen, Politikens Forlag, Anmeldelse, Anmeldereksemplar, Signeret udgave, Bøger, Boganmeldelse, Krumme anmelder, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, 6. bog i serien om Axel Steen. Axel er blevet gift og lever det helt almindelige liv med villa, kone, barn og bil. Han er blevet sikkerhedsrådgiver og har lagt politijobbet bag sig. Han er clean, og har det godt.

“Var det bare derfor han var her? Nej, det var, fordi han ville have fred, han ville så langt væk fra sin fortid som undercoveragent i PET og drabsefterforsker i politiet, han kunne komme. Han ville lægge fuldstændig afstand til sin fortid. Men han ville ikke gå rundt hver nat med en stavlygte og tjekke containere på et stykke forblæst asfalt i Glostrup eller Nordhavn. Og han ville ikke sidde i en bil og tage billeder af bortløbne ægtemænd.”

Cecilie og Axel er blevet gift, men Cecilie har det svært. Selvfølgelig sørger hun over Anton, og det samme gør Emma og også Axel. Men det var ikke hans tab – det er Cecilie og Emmas, og han er langt fra deres smerte. Han ved aldrig hvad han kommer hjem til – er Cecilie glad i dag og kommer med et smil, eller bliver hun rasende når han spørger ind til Anton.

Axel skal fyre en medarbejder i firmaet der er blevet taget i at svindle med firmaets kontanter. Sagen udvikler sig og en hustru til en i firmaet forsvinder. Axel bliver selvfølgelig indlemmet og tager sagen i egen hånd. Politiet må ikke indblandes, og hvem er bedre end Axel, der tidligere var i politiet, til at tage hånd om den sag? Emma opdager at en bil holder øje med huset. Axel går stille med dørerne, og holder lav profil, men Cecilie bliver meget vred over, at han har hemmeligholdt at han er igang igen, og truer ham med at gå. Han havde lovet at han var færdig med politiet.

“Han gik ind i soveværelset, hendes åndedrag var tungt og regelmæssigt, og han vidste, at hun havde taget sovepiller. For bare et halvt år siden var hans liv rent uden løgne og fortielser. Nu var han ved at blive kvalt i det, samtidig med at der ude i virkeligheden var noget, der havde et meget fastere greb i ham end det liv, han havde her.”

Vicki Thomsen, Axel’s tidligere kollega, står med et drab på en ung indvandrer med banderelationer, i en kælder under Urbanplanen. Ingen af de unge mennesker vil tale med politiet, da de ikke stoler på nogen. PET blander sig, og ting er hemmelige og umulige. Men pludselig dukker et meget kendt navn op i efterforskningen.

Der trækkes tråde mellem de 2 begivenheder, krigen i Syrien, og hemmelige kontakter i politiet. For Axel er det vigtigt at ting sker retfærdigt – og det kæmper han for.

“Han måtte finde ud af det nu, så han rullede rundt og smed sig med pistolen klar til at skyde og stirrede ind i øjnene på et pindsvin, der pilede ind i græsset.”Jesper Stein, SOLO, Jesper Stein Solo, Axel Steen, Politikens Forlag, Anmeldelse, Anmeldereksemplar, Signeret udgave, Bøger, Boganmeldelse, Krumme anmelder, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer

Jesper Stein, SOLO, Jesper Stein Solo, Axel Steen, Politikens Forlag, Anmeldelse, Anmeldereksemplar, Signeret udgave, Bøger, Boganmeldelse, Krumme anmelder, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer

Jeg mødte Jesper, meget kort, til Bogmessen i Bella i oktober. Der fik jeg ham lige til at skrive i min bog 😀 Og jeg synes dette billede, hvor min veninde tager billede af os, mens Les Kaner tager billede af det samtidigt, er så fint <3

Der er 5 ud af 5 krummehjerter til Stein for SOLO. Plottet er godt, der er spænding til det sidste, og så er den aktuel – og selvfølgelig er der optakt til bog nr. 7 i serien. Så det er bare tilbage til tasterne Hr. Stein <3 Medrivende fra først til sidst.

Man kan godt tage Axel ud af politiet. Men man kan aldrig tage politiet ud af Axel…

Jesper Stein, SOLO, Jesper Stein Solo, Axel Steen, Politikens Forlag, Anmeldelse, Anmeldereksemplar, Signeret udgave, Bøger, Boganmeldelse, Krumme anmelder, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer

Bogen er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som passer ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila // Billigvoks.dk