Mit knap så perfekte liv // Boganmeldelse // Sophie Kinsella

Goodiebox // December 2018 // The Reflection Box

Reklame

Goodiebox

The Reflection BoxGoodiebox, Goodiebox Danmark, he Reflection Box, Goodiebox December 2018, The Body Shop, Dennsi Knudsen, James Read, Lord and Berry, Rituals, Rituals The Ritual of Sakura Hand Balm, Balance Me, Repair Serum, Studio 10

Den allersidste goodiebox i 2018 kaldes The Reflection Box.

Får dig til at tænke tilbage. At reflektere. Boxen indeholder produkter der får dig til at shine til jul og nytår. Og lige præcis i år kom den i tide til at man kunne lave et look til jul og nytår. At jeg så (igen) er mega langsom til at få skrevet om den.. er jo en helt anden sag..Sig goddag til refleksion, og farvel til livet på autopilot.

Goodiebox, Goodiebox Danmark, he Reflection Box, Goodiebox December 2018, The Body Shop, Dennsi Knudsen, James Read, Lord and Berry, Rituals, Rituals The Ritual of Sakura Hand Balm, Balance Me, Repair Serum, Studio 10

Dennis Knudsen Styling kam og hairspray. Vejl. uds.pris 80 kr.

Lige præcis den kam har vi fået én gang før. Det er garanteret i en af de allerførste boxe jeg har modtaget tænker jeg. Og det er en god kam. Den er rigtig god til at toupere lidt op i lokkerne. Hårsprayen er også god, det er dog ikke så tit jeg bruger lak længere, men den er fin, dufter helt ok, og er nem at have med i tasken.

The Body Shop Festive Body Butter Vanilla Marshmallow. Vejl. uds.pris 45 kr. Full size.

Jeg elsker generelt Body Shop produkter, selvom jeg ikke har prøvet en hel masse af dem. men lige præcis body butter har jeg prøvet før. Jeg elsker den cremede konsistens, lidt tyk i det, men ok nemt at påføre alligevel. Jeg har fået den duft der hedder Skumfiduser – mums.. Andre kan have fået en duft med peppermyntestokke eller vinterskovbær.

James Read H2O Iluminating Tan Mist. Vejl. uds.pris 79 kr.

Lysreflekterende guldpartikler i denne selvbruner med glansfuld highlight og shine. Det er en tan mist der er hurtigtørrende og hurtigvirkende. Giver en smuk og ensartet kulør, som man gradvist opbygger lag på lag. Spray på kroppen og den er igang – helt fin efter 3-5 timer og holder i op til 5 dage. Jeg er ikke god til spray tanning.. Men vil nok alligevel lige prøve denne af.

Lord and Berry Paillettes Eye Pencil Vejl. us.pris 119 kr. Full size

Lord and Berry har vi fået rigtig mange gange i goodiebox. Jeg synes det er nogle ganske fine produkter, men jeg synes de er dyre.. (Undskyld..) Jeg ville ikke give 119 kr. for denne her. Men den ER fin. Sort pencil med sølvglimmer i. God som eyeliner, eller til en lidt bredere streg, der kan udtones til en let øjenskygge. Smukt glitter der glimter som pailetter.

Rituals The Ritual of Sakura Hand Balm. Vejl. uds.pris 85 kr. Full size

You know I love Rituals <3 Lækker duft af den japanske kirsebærblomst, Sakura, som siden oldtiden har symboliseret naturens genfødsel (Det har jeg ikke selv fundet på 😉 ) Lækker og perfekt størrelse – både til at have stående, eller have med i tasken. Og jeg bliver gang på gang overrasket over, at Rituals ikke er dyrere – jeg mener – en håndcreme til 85 er jo en ok pris altså. Og lige præcis denne duft fik jeg i en æske sidste år, med både shampoo, duftpinde, og parfume. Mmmmm..

Balance Me Vitamin C Repair Serum. Vejl. uds.pris 110 kr. 

2 dråber af dette serum blandet sammen med din dag- eller natcreme. Jeg lover (næsten) at det gør underværker – det gør det ihvertfald for min hud. Den kan bedst lide når jeg bruger både serum og creme. Om du bruger den før creme, eller som jeg, blander den sammen med cremen, er op til dig. Jeg tror ihvertfald at virkningen er den samme. Her kan du opnå en smuk teint med fornyet elasticitet og fasthed. Dråberne af C vitaminer reducerer pigmentering, udjævner fie linjer og lader huden stråle.

Studio 10 Liquid Foil I-Radiance. Vejl. uds.pris. 190 kr. Full size.

Jes – så fandt jeg lige en lækker øjenskygge – smukt flydende guld ? Ja tak. Øjenskyggen er beriget med agurkeekstrakt, der giver fugt og en kølende effekt. Holder bedst hvis du bruger primer under. Og her må jeg lige komme med en indrømmelse… HUSK at læse på produktet før du tager det i brug Christina!! Jeg var sikker på at det var en lipgloss.. Hva ka jeg si? Okay – jeg nåede IKKE at komme det på læberne vel, men det kunne jeg lige så godt have gjort 😉

Har du fået lyst til at modtage en månedlig box med forkælelse? Så tjek linket HER – og se om ikke du kan blive inspireret. Hvis du søger GOODIEBOX øverst på bloggen, kommer du til mine boxe. 169 om måneden.

Synes faktisk at denne sidste box i år, var ret fin. God til refleksion. Til at tænke over året der er gået. Hvilke produkter var jeg rigtig glad for – nogle der floppede. Hvad vil jeg blive bedre til i 2019. Hvad var godt – helt generelt set – i 2018. Har jeg et nytårsforsæt? Har du?

Tak fordi I har fulgt med i mit lille univers året igennem. Jeg håber jeg kan give Jer lidt inspiration. Noget I kan bruge? Noget I er trætte af? Noget jeg gør godt? Eller noget jeg kunne gøre bedre? Find selv på flere spørgsmål, og følg med i det nye år.

Husk at I altid gerne må stille spørgsmål til mig. Håber I får en rigtig dejlig nytårsaften med dem i har kær.

Klem C.

Boxen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen indtjening på bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit knap så perfekte liv // Boganmeldelse // Sophie Kinsella