Sammenbragt/Boganmeldelse/Kristina Aamand

Goodiebox // Maj 2019 // On the go

Goodiebox

ReklameGoodiebox.dk, Goodiebox, Goodiebox Danmark, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Anmeldelse, On the Go, On the go er månedens tema. Med produkter der er lette at have med. Om det så er på arbejde, på ferien, weekendturen eller hjem til en ven. Vi er vel alle altid (næsten) på vej et sted hen? 

Maj måneds Goodiebox indeholder følgende. Goodiebox.dk, Goodiebox, Goodiebox Danmark, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Anmeldelse, On the Go,

Niré Kabuki Brush. Vejl. Uds.pris 109 kr. Full size.

Kabuki brush er rigtig god til mineral makeup. Jeg bruger dagligt en kabukibrush til min faste pudder fra Clinique og det fungerer fremragende. Men også min løse mineral foundation fra IDUN, er den rigtig god til. Børsten er rigtig dejlig blød og kompakt på samme tid, hvilket er med til at give det her “flawless” udtryk. Denne er nem og ikke så stor at have med i tasken.

Lavinde Refreshing Eye Makeup Remover. Vejl. uds.pris 30 kr. for 30 ml.

Jeg – og sikkert de fleste af Jer – bruger dagligt en makeup remover – nogle produkter som passer til hele ansigtet, kan man ikke bruge på øjnene. Denne her er fyldt med Aloe Vera og B5 vitaminer. Den kan fjerne vandfast makeup uden at man skal gnubbe. Den har en helt ok duft, og bliver helt sikkert pakket i kufferten d. 20. juni.

Goodiebox Tandbørste. Vejl. uds.pris. 25 kr. Full size.

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt synes at tandbørster passer ind i en goodiebox. Men så alligevel – et smukt smil er jo med til at fuldende ansigtet, amiwrite? Så selvfølgelig hører den til. Denne er fra Goodiebox’s eget mærke, og virker både blød og lækker. Og så er den jo lyserød <3

Goodiebox Zip Bag. Vejl. uds.pris 59 kr. Full size.

En Zip Bag, til at have alle herlighederne i er vigtig. Og det er faktisk ret smart at man kan se ind, så man ved hvor tingene er, istedet for at man roder rundt i en mørk toilettaske. Super hyggelig og fin. Desuden har den en perfekt størrelse til at have med i gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen, hvis ikke man tjekker sin kuffert ind.. (Det gør jeg jo… jeg har mere med, end jeg kan have med i håndbagage..)Balance Me Natural Protection Moisturiser. SPF 25. Vejl. uds.pris 299 for 40 ml. her er  10 ml.

Denne moisturiser beskytter både mod UVA og UVB stråler med faktor 25. Den er god at have med, hvis man pludselig skal ud i solen, men måske ikke har fået solbeskyttelse på hjemmefra.

ModelCo Matte Baked Bronzer. Vejl. uds.pris 187 kr.

Super fin mat bronzer, lige hvad jeg stod og manglede. Og den passer i farven til mig. I forvejen har jeg ikke haft en bronzer jeg var helt vild glad for, andet end en med shimmer i – som jeg stadig er glad for, men nogle gange skal man gå uden… glimmer 😉 Og den kan jo bruges til andet end som bronzer – f.eks. er den også rigtig flot på øjnene.

GOSH Giant Blush. Vejl. uds.pris 95 kr.

De kalder denne for rosa æblekinder på stift. Det er sødt. Og den er nem at påføre – enten kan man komme lidt på hånden og tage produktet op med en børste. Eller man kan komme den direkte på kinderne. Og man kan bygge den op, hvis man vil have mere farve.

Beaver Argan Oil Moisture Repair Shampoo. Vejl. uds.pris 156 kr. for 350 ml. Her er 60 ml.Goodiebox.dk, Goodiebox, Goodiebox Danmark, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Anmeldelse, On the Go, Jeg elsker når jeg har nyvasket hår, har føntørret det, og kommer det i en knold eller sætter det op på en anden måde – og når man så løsner håret igen <3 Så får man hele duften af nyvasket hår 😀 Denne er med arganolie fra Marokko. Den både renser, genopretter hårets sundhed, tilfører volumen, lethed og shine. OG – lige til tasken. Ja tak 😀

Fine og brugbare produkter denne måned. Og jeg skal helt klart have nogle af dem med mig, når jeg tager til Oslo d. 20. juni. De er perfekte til en forlænget weekend. Tak til Goodiebox for en skøn omgang <3

Vil du se hvad det her forkælelse går ud på? Søg på Goodiebox.dk. Her kan du se hvordan du tilmelder dig. Der er ingen binding, og du kan afmelde når som helst du ønsker det. Den koster 169,- om måneden incl. levering. Du kan også søge på tidligere boxe derinde, eller brug mit søgefeldt oppe i højre hjørne, hvis du vil se mine tidligere boxe.Goodiebox.dk, Goodiebox, Goodiebox Danmark, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Anmeldelse, On the Go, Goodieboxen er modtaget med henblik på test og anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for, at skrive dette indlæg. Selvom der er * for at markere reklamelinks, tjener jeg ikke penge på det, selvom du går ind via *.Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder passende ind i bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammenbragt/Boganmeldelse/Kristina Aamand