Ensom Ulv // Boganmeldelse // Tommy Thorsteinsson

Goodiebox // Februar 2020

Reklame

Goodiebox

EnergizeGoodiebox, goodieboxdk, goodiebox Danmark, ecooking, human+kind, Clinique, niré, Oslo Skin Lab, Vitaminmasques, Energize, Your Selfishness, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer,

Energize er titlen på månedens box. Lækre produkter der giver dig energi, men også lidt praktiske råd, til hvordan du generelt får mere energi. Få sagt fra, til ting du ikke har lyst til. Også selvom det er svært, er bl.a. et af de råd de har.

Goodiebox, goodieboxdk, goodiebox Danmark, ecooking, human+kind, Clinique, niré, Oslo Skin Lab, Vitaminmasques, Energize, Your Selfishness, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Human+Kind Body Soufflé. Vejl. uds.pris 125 kr. Full size.

Cremet og let i konsistensen, og dufter himmelsk. Særligt udviklet til sensitiv og tør hud. Absorberes hurtigt og efterlader din hud super blød. Veganfriendly

Clinique High Impact Lash elevating Mascara 195 kr. for 8,5 ml. Her er 4 ml.

Den har jeg haft, og den er fuldstændig vidunderlig. Jeg er jo en mascara-girl, you know, og leder altid efter en der er bare liiiidt bedre end den sidste (+ jeg har et par stykker jeg altid vender tilbage til 😉 ) Og denne her er en af de gode, og jeg glæder mig til at det bliver tid til den. Men som nogle af Jer måske ved, så har jeg no-buy år, og det er også indenfor makeup… (Ja – I know – det er mig selv, der har sat mig på det!!!) Så jeg venter altså med at starte på den, til det er tid til ny 😉 Den er testet af øjenlæger, allergivenlig, 100 % parfumefri og derfor også velegnet til sarte øjne. Mamey frøolie og polymerer buer vipperne og giver dem en wow effekt.

Clinique Take the Day Off Makeup Remover. Vejl uds.pris for 125 ml. 180 kr. Her er 50 ml.

Den kender jeg også super godt, da den var med i min Clinique julekalender. Jeg har brugt den en del siden, og denne er en størrelse større, så det er bare super fedt, da jeg er ret glad for den. Ydermere er den jo i en god størrelse, hvis man skal afsted på weekend eller ferie. Den fjerner let mascara og makeup, brug en vatrondel, og vask efter med varmt vand. Den er nemlig ret olieret. Rystes før brug.

Vi har også fået en rabatkode på 20% på vores næste ordre på Cliniqe.dk.

Niré Face Prep Tool. Vejl. uds.pris 35 kr.

Den kan bruges med det produkt du normalt renser huden med. Cirkulære bevægelser for en perfekt preppet hud. Den har bløde børstehår i forskellige størrelser, hvilket er medvirkende til at den renser og eksfolierer huden forsigtigt, samtidigt med at den fjerner både makeup og urenheder.

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask. Vejl. uds.pris 79 kr.

Øjenmaske med krystalekstrakter og let at bruge. Fjern blot beskyttelsesfilmen og påfør masken på ren, tør hud. Lad den sidde i 10-15 min. Fjern og massér det resterende serum ind i huden. God mod hævede øjne, og giver ny energi. Efter lidt for meget vin i går, burde jeg måske smide den på nu.. 😉 Ja.. Det var onsdag i går 😉

Ecooking Moisturizing Serum. Vejl. uds.rpis 349 kr. for 20 ml. Her er 10 ml.

I ved jeg elsker Ecooking! Denne Moisturizing serum er dog ny for mig, selvom jeg har prøvet rigtig mange af deres produkter. Men serum bruger jeg hver dag – både morgen og aften, så den er en kærkommen gæst i skabet ♥ Den er vegansk og fyldt med fugtgivende ingredienser. God til alle hudtyper og især i vintermånederne, er serum en lifesaver. Bruges før din ansigtscreme morgen og aften – og du skal blot bruge et par dråber.

Oslo Skin Lab. The Solution Anti-Wrinkle Collagen. Vejl. uds.pris 349 kr. for 28 dagsdoser. Her er til 5 dage.

Her er jeg splittet må jeg sige. Den har været super hypet blandt bloggere og influencere det sidste halve (måske hele) års tid. De putter den rask væk i kaffe og ovenpå deres mad, og den er fuldstændig smagsfri. Kollagenpulver hjælper med at glatte din hud, øge elasticiteen og forhindre rynker og fine linjer. MEN – jeg har for nyligt hørt, at det kan man ikke med et pulver du putter ind i kroppen. Jeg kan ikke helt finde noget omkring det – så før jeg ved mere, må jeg lige dykke ned i projektet. Kender I til det? Hvad synes I?

Vi har ydermere fået en rabatkode der giver 60 % rabat på den første pakke.

Goodiebox, goodieboxdk, goodiebox Danmark, ecooking, human+kind, Clinique, niré, Oslo Skin Lab, Vitaminmasques, Energize, Your Selfishness, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer,

En helt igennem udemærket box denne måned, med flere lækre produkter.

Har du fået lyst til at få en lækker box ind ad døren en gang om måneden – kan du tjekke det ud her!

Goodieboxen er modtaget mhp. anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ensom Ulv // Boganmeldelse // Tommy Thorsteinsson