Terminalen // Michael Katz Krefeld // Boganmeldelse

Parasitten // Sofie Sarenbrant // Boganmeldelse

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Parasitten

Forfatter: Sofie Saranbrant

Forlag: Peoples

Serie: Emma Sköld

Genre: Krimi

Antal sider: 413

Udgivet: 21. september 23

Læst som: Lyttet på mofibo (9 timer, 15 min.)

Fra bagsideteksten:
En varm sommerdag findes resterne af et afbrændt lig på Drottingholm. Ved siden af liget ligger en dødsliste. Kriminalinspektør Emma Sköld er det sidste navn på listen ud af fem.
Parallelt med mordefterforskningen oprulles en tyve år gammel sag, hvor en kvinde tog på skadestuen med sit barn og selv endte i varetægt. Hvad har fortiden med mordet at gøre?
Det er op til Emma og hendes kolleger at stoppe gerningsmanden, før flere kommer til skade. Og inden gerningsmanden får ram på Emma. 

*************************

11. fritstående bog om Emma Sköld. Selvom den er fritstående, synes jeg nu vi er kommet så langt, at det ville være svært at følge med herfra. Men der er også mange lækre bøger i vente, hvis du starter fra nr. 1. Der er anmeldelse af nogle af dem her, desværre ikke så mange, men jeg synes sagtens man kan få en fornemmelse af hvad det hele handler om.

Emma står på en dødsliste, og må haste tilbage fra sommerresidensen. Men hun kommer tilbage til kaos, og usædvanlig uro blandt sine medarbejdere.

Det er en bog om hævn, svære familieforhold, og en tragedie med fatale konsekvenser. Dødslisten rummer forskellige personer, har de noget med hinanden at gøre? Har de mødt hinanden? Hvad er forbindelsen?

Som altid er der fuld smæk på fortællingen, og der sker noget hele tiden. Der er gode personskildringer, forklaringer på steder og personer. Og bogen flyder.

Der er 4 hjerter ud af 5 til Parasitten. Jeg var ikke helt fanget ind i universet denne gang, på trods af at det altid er skønt at tjekke ind til Emma og familien. Jeg tror det er sagens karakter der gør at jeg bakker lidt og ikke helt kan rumme det.

Bogen er modtaget af forlaget, og lyttet på Mofibo. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive denne anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver kun om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terminalen // Michael Katz Krefeld // Boganmeldelse